top of page

OVER MIJ

IMG_8932.jpg

Hallo, ik ben Vanessa!

 

Mijn passie en toewijding liggen in het helpen van mensen om volledig te genieten en zichzelf te verwennen. Als een ervaren professional bied ik een pakket aan diensten die gericht zijn op het verbeteren van jouw schoonheid en welzijn.

Mijn diensten omvatten make-up, waarbij ik je help om je natuurlijke schoonheid te accentueren en je zelfvertrouwen te vergroten. Gelaatsverzorging is een andere van mijn specialiteiten, waarbij ik er alles aan doe om je huid te laten stralen en je een fris gevoel te geven. Ook suikerontharing behoort tot mijn diensten, wat een zachte en effectieve manier is om ongewenst haar te verwijderen.

Je kunt mijn diensten als visagist en haarstylist boeken voor bruiloften, evenementen en gelegenheden. Daarnaast ook voor workshops en individuele make-up sessies.

Ik ben gepassioneerd over het feit dat schoonheid verder gaat dan alleen uiterlijk; het gaat om hoe je je voelt en de rust die je ervaart. Ik nodig je uit om jezelf een moment te gunnen, waarbij al jouw zintuigen worden verwend en je je na afloop als herboren voelt.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen. Samen gaan we op reis om de beste versie van jezelf te ontdekken en te omarmen.

Liefs

Vanessa

freestocks-fplnXE5loWo-unsplashkopie.jpg

RECENSIES…

“Ik voelde me heel goed tijdens de make-up sessie, het vertrouwen was aanwezig en kreeg heel goed advies. Nogmaals bedankt voor de leuke ervaring.”

Roos

Bruid portret
bottom of page